Timmerman VVS billede 1 1000x150

Om os

Timmerman Service & VVS blev grundlagt i 1992 af nuværende ejer Poul Flemming Timmerman. I starten varetog firmaet hovedsageligt diverse smede-, samt vedligeholdelsesopgaver på færgerne i Korsør havn. Men med åbningen af Storebæltsbroen, samt lukningen af færgeforbindelserne, stod det klart, at firmaet måtte tænke i nye retninger.

Poul Flemming Timmerman blev autoriseret Gas- og Vandmester, og firmaet måtte nu også varetage VVS-opgaver. Med årene fik firmaet flere og flere opgaver, og varetager i dag både VVS-, smede-, og blikkenslageropgaver i Korsør, Slagelse og Skælskør. Gennem tiden har firmaet beskæftiget flere svende og lærlinge, og mange af firmaets tidligere lærlinge kører nu som svende i andre VVS-virksomheder i Korsør og omegn.

I dag består Timmerman Service & VVS af Mester Poul Timmerman. Vi har et fornuftigt kundegrundlag, bestående af både almene- og private boligselskaber, samt mange trofaste, samt nye kunder.

Vi forsøger at ekspedere vores kunder så hurtigt og professionelt som muligt, og vi varetager stort set alle former for VVS-opgaver.

Grundet virksomhedens nuværende størrelse og kapacitet, køres efter mottoet “Noget er for stort, intet er for småt”, hvilket betyder, at vi ikke byder ind på store entrepriser, men i stedet fokuserer på at yde en kundenær og professionel service.

Hvem er vi?

Poul Timmerman

Poul Flemming Timmerman er stifter og ejer af Timmerman Service & VVS. Når du ringer til os, er det som regel Poul du kommer til at tale med.

Poul er uddannet klejnsmed og senere Gas- og Vandmester, og mere end 40 års erfaring i faget.