Om os

Timmerman VVS blev grundlagt i 1992 af nuværende ejer Poul Flemming Timmerman. Dengang hed firmaet Timmerman Service & VVS. I starten varetog firmaet hovedsageligt diverse smede-, samt vedligeholdelsesopgaver på færgerne i Korsør havn. Men med åbningen af Storebæltsbroen, samt lukningen af færgeforbindelserne, stod det klart, at firmaet måtte tænke i nye retninger.

Poul Flemming Timmerman blev autoriseret Gas- og Vandmester, og firmaet måtte nu også varetage VVS-opgaver. Med årene fik firmaet flere og flere opgaver, og i dag varetager firmaet primært VVS-opgaver i Korsør, Slagelse, Skælskør og omegn. Gennem tiden har firmaet beskæftiget flere svende og lærlinge.

I juli 2021 skiftede virksomheden navn til Timmerman VVS, og samtidig kom tidligere lærling og svend, Mikkel Heramb tilbage til firmaet, denne gang som medejer. Virksomheden har et fornuftigt kundegrundlag, bestående af både almene- og private boligselskaber, samt mange trofaste, samt nye private kunder.

Vi forsøger at ekspedere vores kunder så hurtigt og professionelt som muligt, og vi varetager stort set alle former for VVS-opgaver.

Grundet virksomhedens nuværende størrelse og kapacitet, køres efter mottoet “Noget er for stort, intet er for småt”, hvilket betyder, at vi ikke byder ind på store entrepriser, men i stedet fokuserer på at yde en kundenær og professionel service.

Hvem er vi?

Poul Timmerman

Poul Flemming Timmerman er stifter og det oprindelige Timmerman Service & VVS, som i 2021 blev til Timmerman VVS I/S. Poul har mere end 40 års erfaring i faget og derfor har han også en uundværlig indgående kendskab til mange forskellige produkter og installationsprincipper.

Poul er uddannet tandtekniker og senere uddannet klejnsmed. Derudover er Poul uddannet Gas- og Vandmester.

Mikkel Heramb

Mikkel Heramb startede i Timmerman Service & VVS i 2014 som voksenlærling. Efter 3 år og 9 måneders uddannelse, kunne han i februar 2018 kalde sig VVS- og Energispecialist. Efterfølgende kørte Mikkel som svend i firmaet frem til september 2019, hvor han startede på VVS-Installatøruddannelsen på Zealand Erhvervsakademi. I juli 2021 kom Mikkel tilbage til virksomheden, og sammen med Poul Timmerman stiftede han Timmerman VVS I/S. Planen er, at Mikkel fra 2024 overtager virksomheden fuldstændigt.

Mikkel er udover at være VVS-uddannet også uddannet kontorassistent.

Stefan Roneklindt

Stefan Roneklindt startede som voksenlærling i juni 2023. Stefan er oprindeligt uddannet i detailbranchen og i forbindelse med sit virke som butikschef i tøjforretning, har han læst en akademiuddannelse i konceptstyring og detailhandel. Herudover har han også arbejdet i køkkenbranchen, hvor han har erfaring med at tegne og sælge køkkener. Efter mange år i detailbranchen har Stefan nu valgt at gå i lære som VVS- og Energispecialist, da han ønskede en hverdag med mere teknisk udfordring, hvor han stadig bibeholder den gode kundekontakt.