Fjernvarme korsør Termix VVX m. kabinetFjernvarme korsør Termix VVX
Fjernvarme korsør Termix VVXFjernvarme korsør Termix VVX

Fjernvarme i Korsør

Fjernvarmen i Korsør udvides i disse år, og det betyder, at du, uanset om du bor i Korsør Nord- eller Syd, højst sandsynligt vil få mulighed for at tilslutte dig fjernvarme i løbet af de kommende år. Fjernvarmen i Korsør leveres af SK-Forsyning, og fordi SK-Forsyning producerer deres fjernvarme med halm, træflis og solvarme, er fjernvarmen i Korsør CO2-neutral. Det er godt for klimaet og for din pengepung!

Du kan spare penge med fjernvarme

Har du i dag et olie- eller gasfyr, kan du spare mange penge på varmeregningen ved omskiftning til fjernvarme. SK-Forsyning har lavet en beregner, som kan hjælpe dig med at estimere din årlige fjernvarmepris.

Fjernvarme med Gemina Termix

Vi opsætter primært Gemina Termix fjernvarmeunits. Gemina Termix er en del af danske Danfoss Group, og deres units samles i Danmark. Gemina Termix benytter primært Danfoss komponenter i deres units, og vi ligger inde med de mest almindelige reservedele til denne type unit. Til almindelige parcelhuse opsætter vi primært units af typen VVX, som er en helisoleret unit med gennemstrømningsvandvarmer (veksler) til produktion af varmt vand, og varme. Den lovpligtige vejrkompensering sikrer, at varmeanlæggets drift altid er tilpasset varmebehovet afhængig af, hvor koldt det er uden for. Til unitten kan fås et flot kabinet, som kan anvendes, hvor der ønskes et mere diskret finish.

Se mere om Gemina Termix her.

Mål med fuldisolering: h 800 x b 530 x d 375 mm

Mål med kabinet: h 800 x b 540 x d 430 mm

Hvad kræver det for at kunne få fjernvarme?

For at kunne få fjernvarme i Korsør og omegn, skal du have et vandbårent varmeanlæg. Det betyder, at du skal have enten radiatorer og/eller gulvvarme, med vandbåren rørføring. Med andre ord: et traditionelt varmeanlæg. Har du el-radiatorer, eller luftvarme, skal du påregne udgift til etablering af et vandbårent varmeanlæg. Når du får fjernvarme i Korsør er det SK-Forsyning, der forestår etableringen af stikledningen fra vejen og ind til din bolig. Her sætter de to hovedstophaner, og herefter er det VVS-installatørens arbejde at opsætte og tilslutte fjernvarmen til dit varmeanlæg.

Vi laver fjernvarme i Korsør og omegn

Hos Timmerman VVS tilbyder vi konvertering fra olie- eller naturgas til fjernvarme. Hos os får du rådgivning og vejledning fra start til slut, og vi giver os gerne god tid til at svare på dine spørgsmål. Vi vil gerne bidrage til, at alle kunder, som får fjernvarme i Korsør og omegn, får en god oplevelse med at blive koblet på fjernvarmenettet. Derfor gør vi os umage, når vi skal finde ud af, hvilken fjernvarmeunit, der passer til din bolig. Vi indstiller dit fjernvarmeanlæg i samråd med dig, og vi giver dig vejledning til, hvordan du kan optimere dit varmeanlæg, så du får en god afkøling, hvilket især på fjernvarme, er afgørende for en god energiøkonomi.

Fjernvarme korsør

Fjernvarmens historie

Fjernvarmeprincippet er over 100 år gammelt, og faktisk er Danmark det land i verden, som først fik gang i en velfungerende fjernvarmeløsning. På Frederiksberg i København havde man bygget så tæt, at der ikke længere var jord tilbage at deponere affald på. Derfor opførte man et forbrændingsanlæg, til forbrænding af affald. Dengang foregik opvarmning af boliger og varmt brugsvand i de enkelte husstande med hver sin kakkelovn, pejs eller kedel. Dengang ønskede man en billigere og renere måde at klare opvarmningen på, og derfor fandt man på at anvende overskudsvarmen fra affaldsforbrændingen til at forsyne lokalsamfundet med varme og elektricitet.

Danmarks første fjernvarmeværk

Se nogle af de fjernvarmeinstallationer vi har lavet:

Kjærsvej
Korsør

Fjernvarme Korsør Thiesens AlleFjernvarme Korsør Thiesens Alle

Thiesens Alle
Korsør

Fjernvarme Korsør AlhøjvængetFjernvarme Korsør Alhøjvænget

Alhøjvænget
Korsør

Fjernvarme Korsør TjørnevængetFjernvarme Korsør Tjørnevænget

Tjørnevænget
Korsør

Fjernvarme Korsør SkovagerFjernvarme Korsør Skovager

Skovager
Korsør

Fjernvarme Korsør EgøgadeFjernvarme Korsør Egøgade

Egøgade
Korsør

Fjernvarme Korsør GunversvejFjernvarme Korsør Gunversvej

Gunversvej
Korsør

Fjernvarme Korsør FuglebakkenFjernvarme Korsør Fuglebakken

Fuglebakken
Korsør

Fjernvarme Korsør BygvejFjernvarme Korsør Bygvej

Bygvej
Korsør

Fjernvarme Høng EngvejFjernvarme Høng Engvej

Engvej
Høng

Fjernvarme Korsør BondesagerFjernvarme Korsør Bondesager

Bondesager
Korsør

Fjernvarme Korsør Jens Baggesens GadeFjernvarme Korsør Jens Baggesens Gade

Jens Baggesens Gade
Korsør

Fjernvarme Korsør SkovåsenFjernvarme Korsør Skovåsen

Skovåsen
Korsør

Fjernvarme Korsør SkovåsenFjernvarme Korsør Skovåsen

Skovåsen
Korsør

Fjernvarme Korsør Thiesens AlleFjernvarme Korsør Thiesens Alle

Thiesens Alle
Korsør

Indhent tilbud

Dine oplysninger er sikre hos os. Vi kontakter dig kun vedrørende din henvendelse. Vi udleverer ikke dine oplysninger til tredjepart.