Om os 2018-05-02T15:04:56+00:00

Om os

Timmerman Service & VVS blev grundlagt i 1992 af nuværende ejer Poul Flemming Timmerman. I starten varetog firmaet hovedsageligt diverse smede-, samt vedligeholdelsesopgaver på færgerne i Korsør havn. Men med åbningen af Storebæltsbroen, samt lukningen af færgeforbindelserne, stod det klart, at firmaet måtte tænke i nye retninger.

Poul Flemming Timmerman blev autoriseret Gas- og Vandmester, og firmaet måtte nu også varetage VVS-opgaver. Med årene fik firmaet flere og flere opgaver, og varetager i dag både VVS-, smede-, og blikkenslageropgaver i Korsør, Slagelse og Skælskør. Gennem tiden har firmaet beskæftiget flere svende og lærlinge, og mange af firmaets tidligere lærlinge kører nu som svende i andre VVS-virksomheder i Korsør og omegn.

I dag består Timmerman Service & VVS af Mester og to svende. Vi har et fornuftigt kundegrundlag, bestående af både almene- og private boligselskaber, samt mange trofaste, samt nye kunder.

Vi forsøger at ekspedere vores kunder så hurtigt og professionelt som muligt, og vi varetager stort set alle former for VVS-opgaver.

Grundet virksomhedens nuværende størrelse og kapacitet, køres efter mottoet “Noget er for stort, intet er for småt”, hvilket betyder, at vi ikke byder ind på store entrepriser, men i stedet fokuserer på at yde en kundenær og professionel service.

Hvem er vi?

Poul Timmerman

Poul Flemming Timmerman er stifter og ejer af Timmerman Service & VVS. Når du ringer til os, er det som regel Poul du kommer til at tale med.

Poul er uddannet klejnsmed og senere Gas- og Vandmester, og mere end 40 års erfaring i faget.

Martin Windeleff

Martin Windeleff kender en del af vores kunder fra hans tid i sin fars firma, Tårnborg Smede og VVS.

Martin er uddannet VVS- og Blikkenslager, og har mere end 30 års erfaring i faget.

Mikkel Heramb

Mikkel Heramb er firmaets nyeste skud på stammen. Han startede som lærling i firmaet i sommeren 2014 og blev udlært i februar 2018. Mikkel har omtrent 4 års erfaring i faget. I firmaet er vi rigtig stolte af Mikkels flotte præstation ved sin svendeprøve i 2018. Her fik han nemlig den højest opnåelige karakter i alle 3 eksaminationer, hvilket betyder, at han har fået en flot medalje af forbundet TEKNIQ.

Mikkel er uddannet VVS- og Energispecialist, og er desuden uddannet kontorassistent, før han startede hos Timmerman Service & VVS. Han går med tanker om at læse videre til VVS-installatør inden for den nærmeste fremtid.

Det er desuden Mikkel, som har lavet hjemmesiden her, og det er også ham, som administrerer firmaets Facebook-side.

Mikkel Heramb svendeprøve 2018